Vedete din Romania

#irinel columbeanu #azil #afaceri #business

Irinel Columbeanu revine in afaceri? Ce bussines vrea sa-si deschida fostul milionar, chiar din azil

 

Irinel Columbeanu trece printr-o perioada dificila atat din punct de vedere medical, cat si financiar, dar isi propune sa revina pe scena afacerilor cu o noua initiativa.

Chiar daca si-a pierdut intreaga avere, inclusiv proprietatile si masinile de lux, si a suferit pierderea relatiei cu fiica sa, Irina, care s-a mutat in America, fostul om de afaceri nu renunta si cauta noi modalitati de a-si asigura un trai decent.

Actualmente, Irinel Columbeanu locuieste intr-un azil aproape de Bucuresti, unde beneficiaza de facilitati precum o camera proprie, mese regulate si tratament medical, conform recomandarilor unui medic. Apropiatii sai au fost cei care l-au sprijinit financiar, deoarece el nu a putut acoperi costurile singur.

Cu o poprire pe pensia de 2.000 de lei pe care o primeste de la stat, Irinel Columbeanu se gandeste la o noua oportunitate de a-si imbunatati situatia financiara. El considera ca scrierea unei carti despre experienta sa de viata in azil i-ar putea aduce un nou succes pe plan financiar. Astfel, fostul milionar exploreaza noi orizonturi pentru a-si asigura un viitor mai stabil si pentru a depasi provocarile actuale.

„Sper sa reusesc sa gasesc o afacere care sa ma scoata din situatia asta. Am scris si o carte si am crezut ca o sa-mi rezolv necesitatile financiare, dar nu a fost sa fie asa. Poate daca am ambitia asta sa mai scriu o carte in care sa vorbesc despre lucrurile de aici, din aceasta institutie, si sper sa beneficiez de bunavointa celor care au publicat primele mele carti… Eu m-am gandit la o alta varianta, i-am propus Irinei sa scrie urmatoarele volume si sa faca acest lucru in limba chineza”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit romaniatv.net..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului