Vedete din Romania

#george tal #casatorie #adevar #daniela gyorfi

Daniela Gyorfi, adevarul despre relatia cu George Tal. De ce nu s-au casatorit niciodata

De aproape 20 de ani, Daniela Gyorfi si George Tal formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Insa multa lume se intreaba de ce nu s-au casatorit cei doi pana acum.

Daniela Gyorfi si George Tal au impreuna si o fetita, pe Maria, care a putut fi vazuta o perioada destul de lunga in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, acolo unde micuta avea propria ei rubrica.

Potrivit celor de la Spy News, chiar daca sunt impreuna de foarte multi ani si au un copil, Daniela Gyorfi si George Tal nu vor sa ajunga prea curand in fata altarului. Asta in ciuda faptului ca au incercat de doua ori sa se casatoreasca, insa niciodata nu le-a iesit.

Dupa cum noteaza sursa ciata, Daniela Gyorfi a spus ca, desi orice femeie vrea sa se vada in rochia de mireasa, ea nu vrea momentan sa faca acest lucru.

„Ne-am programat de vreo doua ori sa ne casatorim. Acum, nu spun ca nu o vom face niciodata, nu este o prioritate pentru noi, pentru ca suntem doua pietre tari si mi-e ca de la un act ne luam sa ne despartim. Ne este bine si asa, Mariuca poarta si numele meu si al lui: Gyorfi-Tal.

Prima data cand ne-am programat nunta, nu a reusit George sa finalizeze cu actele, pentru ca el a fost casatorit in Germania. A doua oara, mama mea a fost foarte bolnava, s-a internat cu cateva zile inainte in spital, se simtea destul de rau si nu am putut sa ne casatorim.

Pe noi nu ne tine un act. Este foarte frumos sa fii mireasa, este foarte frumos evenimentul, numai ca noi mai stam”, a spus Daniela Gyorfi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare