Vedete din Romania

#alexandra stan indragostita #alexandra stan

Alexandra Stan e indragostita din nou! Cine ar fi noul partener al artistei: Nu e roman

Viata Alexandrei Stan poate fi cu usurinta transformata intr-un subiect de film.

Considerata pentru o lunga perioada de timp drept una dintre cele mai apreciate artiste din Romania la nivel mondial, cariera ei a luat-o la vale dupa ce s-a despartit cu scandal de fostul ei manager, cel care a agresat-o fizic si a lasat-o plina de vanatai. Chiar daca el a ajutat-o sa se remarce pe plan international, fiind cel care a lucrat alaturi de artista la melodia „Mr. Saxobeat”, Alexandra Stan n-a tinut cont de trecut si a inceput o noua viata.

Apoi, ea a aparut alaturi de mai multi barbati, printre care si Tristan Tate si George Puscas, si chiar a fost si casatorita pentru cateva luni cu un alt barbat. In plus, pe internet au aparut si filmulete si poze cu artista dezbracata.

Din cate se pare, acum Alexandra Stan incearca sa isi refaca din nou viata, iar cei de la Cancan au dezvaluit ca ea ar forma un cuplu cu un afacerist belgian care vinde case de lux.

Darcy Maxim, pe numele lui, barbatul se recomanda drept „Real estate guy” si pare ca a cucerit-o deja pe artista din tara noastra. Sursa citata afirma ca Alexandra Stan si belgianul ar fi petrecut cateva zile la inceput de an in zona Costa Blanca, acolo unde Darvy Maxim a avut treaba cu job-ul.

Chiar daca niciunul dintre cei doi nu a confirmat relatia, cei de la Cancan au postat pe site si cateva fotografii in care Alexandra Stan si Darcy Maxim apar in cadre romantice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului