Vedete din Romania

#bendeac #mihai bendeac #smiley #adevar

Mihai Bendeac a dat cartile pe fata: „Ma enerveaza Smiley”! De ce a recunoscut public acest lucru

De cand nu a mai aparut in nicio emisiune TV, Mihai Bendeac este tot mai activ in mediul online, iar recent a avut pe internet o postare care pare facuta special pentru a atrage atentia.

Asa cum afirma chiar actorul, Mihai Bendeac se pregateste sa lanseze o noua carte, iar pe retelele de socializare le-a aratat deja fanilor un capitol din „Jurnalul unui Burlac – Draga Mihai”.

Din cate se pare, Mihai Bendeac vorbeste despre Smiley si, desi initial pare un articol de hate, de fapt actorul isi arata aprecierea pentru cantaret.

„Trebuie sa recunosc deschis: ma enerveaza foarte tare Smiley. Sa ne intelegem de la bun inceput. Nu am nimic personal cu omul. Mi se pare un tip foarte misto, il apreciez pentru felul in care si-a construit cariera, dar nu ma pot abtine. Il urasc visceral! Il urasc pentru ca este extraordinar de fericit.

Mie mi se pare ca Smiley este atat de fericit incat devine inacceptabil cat este de fericit. Pentru mine cel putin, care privesc fericirea absoluta ca pe o chestiune relativ utopica, intangibila, Smiley pare a fi un om creat in ciuda mea. Uneori, ma gandesc la el si imi spun: «Doamne, cat poate sa fie de fericit acest om»! Este atat de fericit incat, daca as putea, l-as omori”, a scris Mihai Bendeac, printre altele, pe Facebook.

Iata mai jos intreaga lui postare:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului