Vedete din Romania

#dani otil #nunta #partenera

Dani Otil se pregateste de nunta! Partenera lui a oferit detalii despre eveniment

Dupa o relatie care dureaza deja de cativa ani, iata ca Dani Otil si Gabriela Prisacariu, partenera lui de viata, vor sa treaca la un alt nivel.

Daca in urma cu doi ani au facut cununia civila, acum cei doi se pregatesc de cununia religioasa, care va avea loc in vara, dupa cum a spus Gabriela Prisacariu.

Iubita lui Dani Otil a dezvaluit ca va purta, mai mult ca sigur, o singura rochie de mireasa, deoarece s-a atasat foarte mult de obiectul vestimentar.

„Dani zice ca se insoara a doua oara cu aceeasi femeie, dar nu e asa. Facem cununia religioasa si va fi vara asta. Imi place sa pregatesc din timp toate detaliile si le am puse la punct.

Cred ca o sa raman la una, imi este foarte draga rochia aleasa si probabil ca o sa raman doar la ea. De cand am nascut, am devenit extrem de emotiva si, da, probabil ca voi si plange. Am emotii, imi doresc foarte mult sa se intample lucrul asta, sa mergem la biserica. Consider ca este mult mai important decat actul in sine. Suntem tot mai uniti, mai inchegati si sunt extrem de fericita si relaxata, imi place ca nu am un stres sau nu ne certam. Noi tot timpul ne intelegem si ne completam unul pe altul. Ma simt iubita si implinita! Cred ca alaturi de el am devenit femeie si imi place persoana care am devenit alaturi de el”, a spus Gabriela Prisacariu la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare