Vedete din Romania

#ioana petric #plecare #cronica carcotasilor #bani

Adevaratul motiv pentru care Ioana Petric a plecat de la „Cronica Carcotasilor”. S-a spus ca banii erau o problema

In prima parte a lunii martie, Ioana Petric anunta ca paraseste emisiunea „Cronica Carcotasilor”, la aproximativ 15 ani de cand debuta in celebrul show tv.

„Au fost 15 ani extraordinari, atat de plini si de fericiti, ca n-as putea sa ii cuprind in doar cateva cuvinte. Mi-am petrecut jumatate din viata alaturi de oamenii astia frumosi, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptiva. Prin urmare, aceasta decizie, care imi apartine 100%, nu a fost deloc una usoara. Cu toate astea, in adancul sufletului meu sunt convinsa ca e cea corecta”, spunea la acea vreme frumoasa vedeta.

Lunile au trecut, iar tabloidele au notat ca Ioana Petric a plecat de la Cronica Carcotasilor din cauza banilor. In momentul in care zvonurile s-au raspandit tot mai tare, vedeta a luat atitudine si a stat de vorba cu jurnalistii de la Cancan, carora le-a dezvaluit ca nimic din ce s-a scris nu este adevarat.

„Eu am intrerupt colaborarea cu Prima si Conica Carcotasilor de cateva luni. Ne-am despartit in termeni amiabili, fara ca ei sa aiba vreo datorie de natura financiara fata de mine. Si chiar cred ca lumea ar trebui sa caute senzationalul in ce se intampla pe sticla, nu in spate, si sa se bucure de show in continuare”, a spus Ioana Petric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare