Vedete din Romania

#revolta greva profesori #critici profesori # dana budeanu #greva profesori #profesori

Dana Budeanu, critici dure la adresa profesorilor care intra in greva: “Cum sa fie platiti toti la fel? Sa fie platiti in functie de performanta!”

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, este revoltata de greva profesorilor, dupa ce acestia au anuntat inceperea unei greve generale incepand de luni, 22 mai. Aceasta nu este multumita de faptul ca toti profesorii vor salarii la fel, cand performantele acestora sunt diferite si propne ca salariile sa se ofere diferentiat, in functie de performante.

 

"Profesorii au mai fost in greva. Nu stiu daca va amintiti 2 ani de zile incontinuu in care nu s-a facut scoala deloc, nici macar online. Puteti fi in stare sa dati vina pe absolut oricine. Majoritatea profesorilor nu au vrut sa mai intre la clasa nici dupa aceea. Eu sunt pentru cresterea salariilor tuturor, nu numai in educatie si in sanatate si peste tot...pe merit!

Nu este nicio problema. Sunteti de acord sa intre profesor evaluat cu sapte la clasa? Eu nu, ca parinte! Sunteti de acord sa fie salarizat la fel un profesor evaluat cu sapte, cu unu evaluat cu 10? Eu nu sunt.

Vreau sa va intreb de ce nu v-ati rasculat intr-o greva generala anul trecut, pe vremea asta? Ca era dezastru!

Niciodata! Cum sa fie platiti toti la fel? Dimpotriva. Cum sa fie platiti toti la fel? Sa fie platiti in functie de performanta! Pai avem profesori eminenti, multi! Invatatori extraordinari. Nu sunt toti la fel. Cum nu conteaza? Pai atunci nu mai conteaza nicio nota nicaieri. Astea sunt criteriile de evaluare, asta este (n.r. nota la examenul de titularizare).

Vreau sa stiu si eu de ce profesorii nu au facut greva generala, cum au reusit sa faca 2 ani de zile, cand nu s-a facut scoala si cand dupa aceea nu s-a vrut nici macar recuperarea, care a fost chiar propusa de dl. Campeanu, cu ramasul peste vara. Nu s-a vrut? Ok, am inteles, toata lumea e nemultumita. Doar copiii nostri au de suferit, in particular”, a spus revoltata Dana Budeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare