Vedete din Romania

#flavius nedelea #anamaria prodan #despartire

Adevaratul motiv pentru care Flavius Nedelea s-a despartit de Anamaria Prodan

La doar cateva saptamani dupa ce a anuntat oficial ca formeaza o relatie de afaceristul tulcean Flavius Nedelea, care detine un hotel si un restaurant in Bucuresti, Anamaria Prodan a dezvaluit ca relatia lor a ajuns la final.

Potrivit presei tabloide, Anamaria Prodan si Flavius Nedelea au format un cuplu timp de cateva luni, iar impresara a spus de mai multe ori ca simte ca acesta este barbatul alaturi de care va trai pentru tot restul vietii.

Povestea de iubire a ajuns insa la final mai repede decat s-ar fi asteptat oricine, iar jurnalistii de la Click afirma acum ca stiu care a fost motivul separarii celor doi.

Potrivit sursei citate, Flavius Nedelea nu agrea faptul ca paparazzi il urmaresc la fiecare pas si nu ii placea deloc ca relatia lui este in centrul atentiei zilnic.

„Era foarte multa agitatie in jurul lor. Prea multa lume, prea multa publicitate, paparazzi, toate dintr-o data pe capul lui. El se cam ferea sa apara, nu era genul! Ana a incercat sa-l fereasca atat cat a putut”, a afirmat pentru sursa citata un apropiat al barbatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului