Vedete din Romania

#alexia si aris #aris eram # america expres #Alexia Eram #antena 1

Copiii Andreei Esca, primele declaratii dupa anuntarea participarii la emisiunea difuzata la Antenei 1

Alexia si Aris Eram se numara printre echipele care vor face parte din cea de-a doua editie a emisiunii America Express, realizata de Antena 1. Alegerea acestora a surprins o tara intreaga, avand in vedere ca Antena 1 este televiziunea concurenta a PRO TV, televiziune la care lucraza mama acestora, Andreea Esca.

 

In urma anuntului facut de acestia, multe persoane s-au intrebat ce sta in spatele deciziei de a participa la emisiunea difuzata de o televiziune concurenta. Prin urmare, Alexia si Aris au vorbit deschis despre alegerea facuta.

“Am acceptat invitatia de a pleca in America Express pentru ca ne place foarte mult acest format tv in care iti sunt testate limitele intr-un fel special. Pe de alta parte, cred ca nici in momentul de fata nu stim exact in ce ne-am bagat, dar suntem siguri, si eu si fratele meu, ca poate fi una dintre cele mai interesante experiente ale vietii. Si daca nu la 20 de ani, cand?! Chiar si faptul ca voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atata timp cu un frate la varsta asta? Cred ca va fi o baza solida pentru viitorii “frati adulti”, a declarat Alexia Eram, potrivit as.ro.

“Am hotarat sa plec intr-o aventura care sa ma puna la incercare din multe puncte de vedere, si America Express suna a «experienta ce trebuie traita». Imi plac provocarile si abia astept sa fac echipa cu Alexia, pentru ca suntem complet diferiti dar cu aceeasi dorinta de a descoperi lumea! S-ar putea sa ne iasa bine. In orice caz, o sa facem tot ce ne sta in putinta!”, a spus si fratele ei, Aris, pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare