Vedete din Romania

#mama copiilor # liliana #relatie #dan bittman

Dan Bittman, despre relatia pe care o are acum cu Liliana, mama copiilor sai: "Ea a inchis toate caile de comunicare"

Dan Bittman si Liliana au hotarat sa puna punct relatiei lor dupa aproape 25 de ani impreuna. Chiar daca nu s-au casatorit, cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste si au impreuna trei copii. Anul trecut insa, Dan Bittman a anuntat ca s-a despartit definitiv de Liliana, fara sa dea insa detalii despre motivele care au dus la ruptura. De-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri cum ca artistul ar fi avut in paralel mai multe relatii amoroase.

 

Invitat in cadrul podcastului „Fara filtre” moderat de Alina Ionescu, Dan Bittman a vorbit deschis despre relatia pe care o are in acest moment cu Liliana, mama copiilor sau. Artistul a dezvaluit ca fosta lui iubita nu mai doreste sa comunice sub nicio forma cu el, desi el isi dorea sa aiba in continuare o relatie buna cu mama copiilor sai.

„Din pacate, nu sunt bine cu Liliana, in sensul ca ea a inchis toate caile de comunicare. Eu o inteleg, are toate motivele sa o faca, voiam doar sa raman intr-o relatie mai buna decat sunt acum cu ea, pentru copii”, a spus Dan Bittman la podcastul Alinei Ionescu, „Fara filtre”, relateaza VIVA!.

Dan Bittman a mai marturisit ca fiii sai merg trei zile la el pe saptamana si a renuntat la toate bunurile sale pentru copii in momentul in care a decis sa plece de acasa.

„Asta-i tot! Ni-i impartim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lasat ei toate casele si toate astea ca sa nu aiba nicio problema materiala. Eu sunt bine, nu am nicio problema! Nu iau nimic cu mine. Insa, imi pare rau pentru copii, pentru ca avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care ma deranjeaza, ca sa spun asa. Sper sa-i treaca, pentru ca eu nu tin supararea. Ma impac de fiecare data si cu oameni care mi-au facut rau. Nu spun ca ea mi-a facut rau, mi-a facut chiar foarte bine!”, a continuat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare