Vedete din Romania

#stefan banica familie #stefan banica tata #stefan banica senior #stefan banica #Stefan Banica Jr.

Stefan Banica, detalii inedite despre relatia cu tatal sau: "Ii era frica sa nu clachez"

Stefan Banica a mostenit talentul de la tatal sau, care s-a bucurat de un succes uluitor, castigand inima publicului. Bineinteles, romanii s-au asteptat ca acesta sa straluceasca, tinand cont de faptul ca a calcat pe urmele unui mare star. In aceasta situatie se afla in zilele noastre si fiul artistului, Radu Stefan. 

Cu toate acestea, Stefan Banica a marturisit ca nu a simtit vreo urma de apasare de pe urma succesului pe care il avea tatal sau. Acesta a povestit ca Stefan Banica Senior avea o placere atunci cand venea vorba despre a discuta cu toata lumea. 

"Nu, nu aveam niciun fel de apasare. Din contra, imi plăcea ca oriunde ma duceam cu tatal meu, toata lumea îl cunostea, iar lui ii placea sa stea de vorba cu oamenii. Si uneori poate ma deranja faptul că oamenii „furau“ intr-un fel din timpul meu cu el.", a spus Stefan Banica pentru Adevarul

Intrebat daca a simtit ca a trait vreodata in umbra tatalui sau, el a oferit un raspuns negativ. Stefan Banica s-a bucurat de propriul succes inca de la o varsta frageda. Acesta a devenit, in scurt timp, unul dintre cei mai iubiti actori din Romania, bucurandu-se de multi fani. 

"Nu, n-am avut acest sentiment, pentru ca la 18 ani, cand am intrat la Institutul de Teatru si am făcut filmul „Liceenii“, popularitatea mea si a colegilor mei a devenit dintr-odata atat de mare incat nu am avut timp sa ma gândesc la asta. A fost un succes timpuriu cu doua taisuri.", a dezvaluit starul.  

Totusi, Stefan Banica a punctat ca tatal sau a fost reticent atunci cand a venit vorba despre drumul catre actorie:

"Nu stiam atunci ce insemna viata de actor, puteam doar sa-mi inchipui sau sa intuiesc. Tatalui meu, probabil, ii era frica sa nu clachez în aceasta profesie, sa nu fiu apasat de renumele lui. Dar asta si pentru că nici eu, la randul meu, nu-i aratasem sau nu-i demonstrasem ca-mi doresc cu adevarat sa fiu actor. Si atunci, cred ca avea senzatia ca e vorba doar de un moft, asa cum ii spun si eu azi lui Radu Stefan, sa nu fie o forma fara continut. Această frica i-a disparut tatalui meu in momentul in care m-a vazut pasionat si implicat in tot ceea ce faceam dupa ce am intrat la Institutul de Teatru. Astazi ii inteleg perfect teama, avand, la randul meu, copii. Dar undeva, inlauntrul meu, de mic copil am stiut sau am intuit că asta am sa fac si nimic altceva.", a adaugat el. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare