Vedete din Romania

#anamaria prodan #dan alexa #relatie

Dan Alexa a spus adevarul! Ce relatie a fost intre el si Anamaria Prodan: „Nu-i poti lua meritele”

In urma cu aproape patru ani, pe cand inca era casatorita cu Laurentiu Reghecampf si lucrurile parea ca merg foarte bine intre ei, Anamaria Prodan a tinut prima pagina a tabloidelor dupa ce l-a lovit peste fata pe Dan Alexa.

 

Incidentul petrecut pe stadionul din Giurgiu, imediat dupa meciul Astra – Botosani, a facut ca multa lume sa afirme ca Dan Alexa este amantul Anamariei Prodan. Insa amandoi au negat vehement acest lucru.

Recent, intr-un interviu pentru PlaySport, Dan Alexa a vorbit despre ce s-a petrecut intre el si Anamaria Prodan, spunand inca o data ca ei doi nu au fost amanti.

„Nu mi-a cazut bine, dar pe mine ma intereseaza ce zice lumea? M-a deranjat la inceput. M-am gandit chiar ca ar fi trebuit sa reactionez imediat in fata Anei, dar acum ma felicit ca n-am facut-o. Ma atacau toti, «Bai, te-a lovit, a dat Prodanca in tine», a fost o nebunie un timp. M-a afectat foarte mult, in special la nivelul perceptiei publice, ceea ce nu mi s-a parut deloc corect. Eram, totusi, un antrenor pe val, tanar, cu trei promovari la activ, cu perspective interesante, iar lumea ma judeca strict dupa acel moment cu Anamaria Prodan. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot sa mai schimb? Tinem foarte rar legatura. Nu stiu daca am vorbit de cinci ori in ultimii trei ani. Dar eu am in continuare contract cu ea. Daca se intampla vreodata sa-mi gaseasca o echipa, sa fie bine pentru mine si familia mea, n-am nicio problema sa colaboram. Pe meserie, Ana e foarte buna, nu-i poti lua meritele”, a spus Dan Alexa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare