Vedete din Romania

#Survivor #kamara #cearta

Adevaratul motiv pentru care Kamara se cearta cu toata lumea la Survivor! Dezvaluiri facute de fosta lui sotie

Intrat pe parcurs la Survivor Romania 2023, nu de la inceputul show-ului, Kamara a- facut rapid remarcat. Pe langa punctele pe care le-a obtinut pe traseu, cantaretul a intrat si in mai multe conflicte, fiind pus la zid de unii colegi.

 

Jurnalistii de la Click au stat de vorba cu Oana, fosta sotie a lui Kamara, alaturi de care artistul are si un baietel, pe Leon, care este bolnav si care reprezinta motivul pentru care cantaretul a mers la Survivor. Reporterii au vrut sa afle care ar putea sa fie cauza pentru care Kamara se cearta cu toata lumea in show-ul de la PRO TV.

„Acum, Kamara mi se pare putin obosit. El manca destul de mult acasa, iar acolo nu se hraneste cat trebuie. Mi se pare putin aerian. Din cauza asta eu il vad ca nefiind la potentialul sau maxim. Inainte de a pleca de acasa, i-am spus sa nu se certe, iar el mi-a spus ca nu se cearta, dar uite ca acolo este altceva. Kamara este un om care tine cu dreptatea, iar din acest motiv se implica si in unele conflicte. Baiatul nu se uita la emisiune, nu vrea. Se uita la filmulete pe YouTube cu tatal lui. I-am zis de mai multe ori «Hai sa te uiti la tati la televizor» si el «Nu» si «Nu». Noi il sustinem pe Kamara neconditionat, ne este dor de el, dar vrem sa ramana cat mai mult acolo, de asta s-a si dus. Nu stiu daca o sa ajunga pana in finala sau o sa castige. El nu s-a dus doar pentru asta, dar o sa vedem pe parcurs, cine stie ce o sa fie”, a spus Oana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare