Vedete din Romania

#elvira deatcu #casatorie

Cum si-a cerut Elvira Deatcu sotul in casatorie, de fapt: “Nu a fost cu ingenunchieri”

Elvira Deatcu si Horia Nicorici au una dintre cele mai longevive casnicii din showbiz-ul romanesc, caci acestia au implinit 23 de ani de la casnicie. Cei doi au impreuna si doi baieti, Luca si Filip. Acestia s-au cunoscut la o varsta frageda, iar actrita a fost cea care a pus intrebarea cea mai importanta din viata unui cuplu.

 

Elvira Deatcu si sotul ei au avut, la un moment dat, o relatie la distanta, actrita aflandu-se in Bucuresti, iar alesul sau in Cluj. Vedeta a marturisit ca si-a cerut sotul in casatorie la mare. Totul a pornit de la o simpla discutie intre cei doi.

“Noi eram de multi ani impreuna, intr-un fel. Eram studenti, eu aici, unul hais, altul cea. Tot glumim ca relatia noastra s-a desfasurat foarte mult pe peronul unei gari din tara aceasta. Eram de ceva vreme asa, in povesti, cum se zice in Ardeal. La un moment dat, in Vama, era o discutie: “O sa fie, o sa fie! Normal ca spre asta ne indreptam!”.

Nu discutam atat de mult cum pare acum. Se mai atingea acest subiect, dar nu simteam ca ticaie ceasul si ca ar fi momentul, ca trebuie sa fiu mireasa. La un moment dat, stand in apa, am zis: “Dar nu ar fi bine sa ne si luam?”. Iar sotul meu, pe atunci viitorul sot, a zis: “Ba da. Stii ca ai dreptate?”. Nu a fost cu ingenuncheri, cu inelul in asfintit si cu o cupa de sampanie. Nu a fost.”, a zis actrita pentru Ego.ro.

Mai mult, actrita a completat, in acelasi interviu, ca a primit inelul mai tarziu, insa l-a pierdut: “Inelul tip saiba, cum zice sotul. Eu nu sunt neaparat fana pietrelor. A zis: “Acest inel, tip saiba?”. Da, acesta! Am fost atat de grijulie cu inelul tip saiba, ca l-am lasat intr-o toaleta, la un teatru. M-am spalat pe maini si l-am lasat acolo. Nu. (n.r. nu a primit altul). Mi-a luat un ceas. (rade)”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare