Vedete din Romania

# america expres #andreea balan

Andreea Balan, dezvaluiri dupa finala America Express. Ce spune despre cei care au castigat show-ul

 

Andreea Balan si Andreea Antonescu s-au hotarat sa faca echipa si sa accepte provocarile de la America Express. Cele doua au fost extrem de indragite de telespectatori si au demonstrat ca sunt foarte puternice, ajungand pana in finala, alaturi de Nelu Cortea si Catalin Bordea.

Totusi, chiar daca nu a castigat marea finala, Andreea Balan nu regreta. Vedeta a dezvaluit ca Nelu Cortea si Catalin Bordea au meritat marele premiu. Artista a mai punctat ca este extrem de fericita pentru faptul ca a ajuns in finala, alaturi de Andreea Antonescu.

“Nu. In finala am fost cei mai buni dintre toate perechile si au castigat cei mai buni. Au alergat mai repede, mai ales la ultima proba. Daca era sa alergam mai repede, castigam noi. Au castigat ei pe merit. Nu, absolut niciun regret. Sunt fericita ca am ajuns in finala, am batut 2 femei 7 echipe, despre ce vorbim.

Dar este foarte greu ca doua femei sa castige aceasta competitie pentru ca, la un moment dat, sunt niste probe fizice pe care doar barbatii le pot face. Cand au castigat in primul sezon cele doua fete, erau mai putine editii si nu cred ca a fost atat de greu, in finala, mai ales. Cu cat trec anii, probele devin din ce in ce mai grele. Au fost 10 etape acum, a fost mai mult.”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare