Vedete din Romania

#mesaj tudor chirila #tudor chirila #1 decembrie

Mesajul dur al lui Tudor Chirila despre parada de 1 Decembrie. "Defilarea e pentru hoti"

 

Tudor Chirila a avut recent o reactie acida legata de  Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 decembrie.

Juratul de la Vocea Romaniei a manifestat indignare fata de paradele militare si festivitatile oficiale, considerand ca acestea nu reflecta realitatea dificila a vietii a milioane de romani care lucreaza si sufera in strainatate din cauza problemelor din tara.

Intr-o postare pe Facebook, Tudor Chirila si-a exprimat punctul de vedere, caracterizand modul in care oficialii romani gestioneaza evenimentul ca pe o incercare de a ascunde "gunoiul sub pres". Juratul a transmis un mesaj direct si concis, subliniind ca esenta Zilei Nationale a Romaniei, in opinia sa, poate fi rezumata intr-un singur cuvant: dezbinare. Chirila si-a exprimat dezamagirea fata de liderii tarii, subliniindu-si nemultumirea cu privire la modul in care acestia isi indeplinesc rolurile cheie in conducerea tarii.

„Cand cinci milioane de romani traiesc in strainatate, multi dintre ei uscandu-se de dor, ca n-au plecat ca Magellan sa inconjoare pamantul, noi ne facem ca sarbatorim unitatea nationala.

Pe bune, cine sa ne uneasca? Aia care ne fura banii si decenta? Nu am ce sarbatori. Singura sarbatoare e sa fim constienti ca ratam esenta zilei de 1 decembrie: suntem dezbinati. Defilarea e pentru hoti, ei sunt uniti. Ceilalti, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea”, a transmis Tudor Chirila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare