Vedete din Romania

#despartie #Stefan Stan #sotie

Abia acum s-a aflat! Stefan Stan si sotia lui si-au spus ADIO de aproape un an: "Lucrurile s-au schimbat radical"

 

In urma cu aproximativ un an, Stefan Stan si sotia sa, Simona, au pus capat casniciei lor dupa numai un an de casatorie. Despartirea a fost tinuta in secret, iar zvonurile despre un posibil divort au inceput sa circule cand Simona si cele doua fiice ale lor s-au mutat in Germania.

Cand au inceput sa circule zvonurile, artistul a infirmat speculatiile privind problemele din casnicia lui. Abia acum, Stefan Stan a ales sa ofere detalii despre momentul dificil al despartirii, confirmand ca fetele lor continua sa locuiasca in Germania alaturi de mama lor.

Povestea de dragoste dintre Stefan si Simona a adus in viata lor doua fetite. Cu toate ca despartirea lor a fost discreta, acum artistul a decis sa vorbeasca despre acest capitol din viata sa, dezvaluind o parte din detalii si clarificand situatia actuala a familei.

„Un an foarte tumultuos, in familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau sa vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericiti si prieteni, ne ocupam de cele doua fete. Exista intelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Inainte de a fi sot si sotie am fost prieteni foarte buni. Cele doua fete sunt rodul iubirii noastre, imi doresc copiii sa creasca intr-o armonie, chiar daca nu este asa cum poate mi-am dorit eu. Incerc sa fac tot posibilul sa fie bine”, a declarat Stefan Stan, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului