Vedete din Romania

#cursa iubirii #cove #reality show

Cove prezinta un nou reality-show la TV. "Cursa iubirii" combina doua emisiuni foarte iubite in Romania

Dupa un traseu extins in intreaga tara alaturi de cele 12 cupluri din competitia "Cursa iubirii", Gabriel Coveseanu se pregateste sa dezvaluie telespectatorilor aventurile prin care au trecut indragostitii. Aceasta productie inedita marca Prima TV va fi difuzata incepand cu data de 30 septembrie.

 

Emisiunile de dating sunt foarte urmarite in Romania, iar televiziunile le pun la dispozitie telespectatorilor o varietate de concepte. Prima TV a dezvoltat un proiect grandios si vrea sa se impuna puternic pe piata media. Astfel, au creat "Cursa iubirii," combinand elemente din doua celebre formate - America Express si Puterea dragostei.

Cove colaboreaza cu Livia Popescu, o psihoterapeuta si psiholog cu o experienta de peste 12 ani. Ea va oferi consiliere si sprijin concurentilor pentru a-si intari relatia de cuplu.

,,Toti se iubesc si au venit la reality-show-ul «Cursa iubirii» pentru a-si consolida cuplul si pentru a-si rezolva problemele. Ce nu se asteapta insa concurentii, este sa dea de greu, sa fie supusi unor teste dificile, sa locuiasca in mijlocul naturii sau sa-si testeze, alaturi de partener, dexteritatea si concentrarea in conditii foarte dificile. Va fi un reality-show pe cinste.

Filmarile au fost pline de neprevazut si au scos la iveala caractere puternice si oameni care se iubesc cu adevarat. Veti vedea, toti sunt extrem de determinati sa puna mana pe premiul de 15.000 de euro”, a spus Cove potrivit unui comunicat transmis de Prima Tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare