Vedete din Romania

#Alex Ashraf #oana zavoranu #despartire

Oana Zavoranu, dezvaluiri socante despre despartirea de Alex Ashraf. "N-ai cum ca de la o actrita sa treci la o dama de companie"

 

Dupa 7 ani de casnicie, Oana Zavoranu si Alex Ashraf au decis sa puna capat relatiei lor. Oana a dezvaluit detalii uimitoare despre motivele care au condus la divort.

Oana Zavoranu sustine ca actuala iubita a lui Alex Ashraf activeaza in industria destinata adultilor. „N-ai cum ca de la o actrita sa treci la o dama de companie. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de cata tradare e vorba. I-am zis si lui, macar daca erai cu o femeie normala, cu o doctorita, cu o profesoara, era altceva. Nu cu una de la bordel! El ma mintea ca nu-i nimic, ca se intoarce acasa. Parsiv ca intotdeauna. Nu constientizeaza. E o cadere prea mare, ca de la Oana Zavoranu sa ajungi la o dama de companie! (…) Pleaca in Geneva, iar el o asteapta acasa. O ia de la aeroport. Mai rau de atat nu se poate. E ca si cand eu as pleca cu un peste sau sa-l las pe Alex ca m-am indragostit de-un boschetar”, a declarat Oana Zavoranu, potrivit Cancan.

„Nu mi-am dat seama ce facea cu banii, el lua asa cate putin, cate putin, fara sa-mi dau seama. Cu cine a ajuns Alex sa umble…Tot timpul il stresa ca vrea sa fie vedeta. El e ca intr-o puscarie acolo, trebuie sa-i spuna tot ce face. (…) I-a facut casa, i-a luat masina, i-a platit operatiile estetice. Ea nu avea nimic, nici macar un dulap. Am aflat asta abia prin iulie. Alex a cunoscut-o pe Tik Tok. Ea acum este plecata acolo. El o asteapta cumintel in casa facuta pe banii mei, unde are puse camere video-audio ca la puscarie. (…)”, a mai spus vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare