Vedete din Romania

#gabi badalau #claudia patrascanu #iubit

Claudia Patrascanu, indragostita din nou. Cum se intelege iubitul artistei cu copiii ei si ai lui Gabi Badalu

 

Claudia Patrascanu se bucura din nou de dragoste. Dupa un divort tumultuos, cantareata traverseaza acum una dintre cele mai fericite perioade ale vietii sale.

Dupa ani dificili petrecuti in instanta, in cadrul procesului de divort cu fostul sot, Claudia Patrascanu a obtinut in cele din urma libertatea pe care o dorea, iar acum isi ofera o alta sansa la iubire.

Aceasta oportunitate s-a concretizat intr-o relatie, iar artista s-a asigurat ca partenerul ei accepta cu inima deschisa copiii sai, ceea ce a fost esential pentru ea. Recent, pe platformele de socializare, Claudia Patrascanu a distribuit cateva clipuri in care cei doi copii ai sai si ai lui Gabi Badalau se distrau impreuna in parc sau pe plaja, alaturi de noul ei iubit.

Intr-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Claudia Patrascanu a dezvaluit natura speciala a relatiei dintre baietii sai si noul partener, dar si cum au reactionat cei mici atunci cand au aflat despre noul capitol din viata mamei lor. Artista a dezvaluit ca Nicolas si Gabriel au avut un cuvant important de spus cand au aflat ca ea este indragostita din nou.

”Exista un respect reciproc din ambele parti si placerea de a petrece timp impreuna…toti patru. Copiii mei au avut un cuvant de spus in alegerea mea si le multumesc. Le multumesc pentru inteligenta cu care vad lucrurile si iubirea lor pentru mine. Ei au simtit cu adevarat bunatatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei si nu ii voi dezamagi niciodata”, a spus Claudia Patrascanu pentru sursa citata anterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare