Vedete din Romania

#iubita Adrian Cristea #adrian cristea

Cine este si cum arata noua iubita a lui Adrian Cristea. "Printul tot print"

Adrian Cristea a postat pe retelele de socializare prima imagine alaturi de noua sa iubita, Andreea Rosca, o avocata din Cluj, care are peste 127.000 de urmaritori pe Instagram.

 

Adrian Cristea, in varsta de 39 de ani, este un fost fotbalist care a jucat la echipe importante, precum FC Dinamo Bucuresti. El este cunoscut si pentru relatia sa tumultuoasa cu vedeta de televiziune Bianca Dragusanu, care a fost intens mediatizata de presa de scandal.

In prezent, Cristea a postat prima fotografie alaturi de noua sa iubita, Andreea Rosca, o avocata din Cluj-Napoca care are un numar mare de urmaritori pe retelele de socializare. Relatia lor a fost primita cu entuziasm de fanii lui Cristea, care au lasat comentarii pozitive, precum "Printul tot print", si inimioare la postarea sa de pe Instagram.

 

Andreea Rosca a absolvit Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir" din Cluj-Napoca si a ales aceasta specializare pentru a-si asigura un statut social mai inalt, desi nu era visul ei sa lucreze in acest domeniu. Ea este o persoana activa si ii plac activitatile care ii provoaca adrenalina.

„Sunt o persoana activa. Imi place adrenalina, iar pe langa tenis si alergare, pe care le fac aproape zilnic, incerc sa experimentez activitati noi pe care le recomand curajosilor”, declara tanara in urma cu mai multi ani pentru cluj24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului