Vedete din Romania

#mutre dubai #brigitte pastrama #dubai

Reactia neasteptata a lui Briggite Pastrama dupa ce s-a mutat in Dubai pentru fiica ei. „In Romania am o casa cu jacuzzi si piscina"

Brigitte Pastrama s-a aratat nemultumita pe Instagram, dupa ce a fost criticata de unii dintre urmaritorii sai. Acestia i-au transmis ca fiica ei nu pare fericita ca intreaga familie s-a mutat pentru ea in Dubai, acolo unde a fost acceptata la doua scoli de prestigiu.

 

Brigitte Pastrama a achizitionat o casa in Dubai acum aproximativ un an, pentru a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun. Cu toate acestea, nu se poate muta inca in locuinta, deoarece aceasta nu este inca racordata la utilitati.

„Sunt in Dubai pentru a schimba in bine cursul vietii copiilor mei, iar dupa patru luni de sacrificiu, in care am renuntat la viata de persoana publica in Romania, la confortul unei case superbe, in prezent eu locuind intr-un studio inchiriat (casa noastra de aici nu este inca legata la utilitati), Sara a trecut prin mai multe examene la mai multe scoli de prestigiu de aici. (…)”, a fost anuntul facut de Brigitte Pastrama.

Dupa ce a fost intens criticata pentru decizia luata, Briggite a reactionat, subliniind faptul ca, desi ducea o viata de lux in Romania, a ales ce e mai bine pentru fiica ei: „Conditiile din Romania in care eu locuiesc sunt o casa de 420 m2 cu jacuzzi si piscina, intr-o tara unde salariul minim este 3.500 lei, nu un studio de 35 m2 intr-o tara unde salariul minim este 1.500 lei! O tara a luxului creat pentru turism, nu pentru cei care locuiesc aici!”, a mai explicat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului