Vedete din Romania

#suma primita #Asia Express #bianca dragusanu

Ce suma a primit Bianca Dragusanu pentru a participa la Asia Express: „M-au momit”

 

 

 

Bianca Dragusanu a dezvaluit ca a primit o suma importanta de bani pentru participarea sa la emisiunea "Asia Express", unde a facut echipa cu sora ei.

Desi sora sa dorea sa ramana in competitie, Bianca nu a vrut sa stea prea mult si a cerut sa plece acasa, rezistand doar doua saptamani in show-ul de la Antena 1.

Bianca Dragusanu a dezvaluit ca a acceptat sa participe la Asia Express intrucat i s-a oferit o suma considerabila de bani, dar ca nu a fost pregatita pentru nivelul de dificultate al competitiei. Ea a recunoscut ca a avut dificultati in a face fata presiunii si a cerut in mod repetat sa paraseasca emisiunea.

Cu toate acestea, experienta sa in "Asia Express" nu a fost una negativa, ea recunoscand ca a invatat multe lucruri noi si ca a petrecut timp de calitate cu sora ei. Cu toate acestea, Bianca a afirmat ca nu mai doreste sa participe la alte reality show-uri, preferand sa se concentreze pe alte aspecte ale carierei sale

„ La Asia Express m-au momit cu bani multi. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia sa stea. Imi dadeau 50.000 de euro pentru doua saptamani. Am plecat cat am putut de repede. Le-am zis ca nu ma mai prind pe acolo.

Nu m-as mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici macar pentru un milion de euro. Eu nu-s saraca, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viata mea! Ma iubesc asa cum sunt!”, pentru Cancan.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare