Vedete din Romania

#francisca #tj miles #relatie

Francisca, adevarul despre relatia cu TJ Miles: „Nu m-am ascuns niciodata”

Dupa o relatie care a durat aproximativ 10 ani, Francisca Dulceanu si Bogdan Latescu, sotul ei, au decis la inceputul acestui an sa divorteze.

 

Imediat dupa ce relatia lor s-a terminat, vedeta a aparut alaturi de TJ Miles, iar multi au spus ca acesta ar fi adevaratul motiv al divortului: Francisca ar fi fost infidela.

Toate cele trei parti implicate au negat aceste informatii, dar iata ca, pana la urma, Francisca si TJ Miles formeaza cu adevarat un cuplu.

Invitata in emisiunea „Detectorul de minciuni”, frumoasa bruneta a afirmat ca a avut nevoie de terapie dupa divor.

„Da, merg des la psiholog. Merg in fiecare saptamana la terapie. Cand a inceput perioada cu divortul, a existat o perioada in care apropiatii nu stiau toti si e axientatea care vine natural. Evitam sa ma intalnesc cu oameni, pentru ca nu voiam sa dau explicatii. Nu m-am ascuns de oameni niciodata ca in perioada asta cu divortul. A fost greu. Mi-am verificat de multe ori fostul sot pe retelele de socializare. N-am profil fals de Instagram. Uneori nu ma uitam eu si le puneam pe prietenele mele. Suntem ok, in sensul cu putem sa purtam o conversatie normala. E normal sa discutam civilizat”, a spus Francisca.

Vedeta a oferit detalii si despre relatia cu TJ Miles, afirmad ca nu el a fost motivul divortului: „O chimie intre noi a existat intotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte buna. In niciun caz nu a fost el motivul divortului. Daca undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au intamplat natural”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare