Vedete din Romania

#Conchita agresata #Conchita #benzinarie #bucuresti

Conchita de Romania, agresata intr-o benzinarie din Capitala. „Nu este omenesc!”

Conchita de Romania, cunoscuta si sub numele real Dudu, a fost victima agresiunilor verbale si fizice a mai multor barbati, intr-o benzinarie din Bucuresti.

 

Dupa ce a iesit din casa in miezul noptii pentru a merge la benzinarie, Conchita a fost atacata verbal de mai multi indivizi care detineau presupuse imagini compromitatoare cu ea si manelisti cunoscuti din Romania. Conchita a replicat, iar barbatii au inceput sa o loveasca cu obiecte la indemana. Victima a apelat imediat la politie.

„Nu este omenesc sa mergi intr-o benzinarie, sa iti iei un pachet de tigari si sa sa te batjocoreasca in ultimul hal pentru ca esti „bulangiu” si esti asumat. Nu ai cum sa ma judeci in halul asta. Sunt camere de vederi in benzinarie, politia a venit si a vazut despre ce este vorba. Sunt sigura ca domnii politisti vor fi alaturi de mine. Puteti veni si cu o suta de mii de euro la mine, nu o sa va iert. Sa va asumati injoseala doar prin lege, cu pixul pe foaie.

Am luat decizia asta pentru ca am fost taiat pe fata, am niste traume din trecut doar pe tema ca sunt homosexual. Daca Politia Romana nu va face dreptate in cazul meu, atunci ma duc si ma omor. O sa las o scrisoare ca in Romania nu exista lege si ca toti ne dau in cap si ne omoara, iar politia considera ca suntem bulangii. Traim intr-o tara in care suntem discriminati!”, a  marturisit Conchita de Romania pe contul sau de Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului