Vedete din Romania

#gabriel covesanu #vorbeste lumea #adela popescu

Gabriel Covesanu, dezvaluri despre conflictele cu Adela Popescu de la Vorbeste lumea. "Exista un conflict intre noi"

Cu doi ani in urma, Cove a luat decizia de a se retrage din emisiunea "Vorbeste lumea," pe care o prezenta alaturi de Adela Popescu, la PRO TV. La vremea respectiva, au circulat zvonuri ca motivul plecarii ar putea fi legat de relatia tensionata cu colega sa de platou, Adela Popescu. Insa, acum, Cove pune capat acestor zvonuri si clarifica situatia.

 

La doi ani distanta de la schimbarea sa din cariera, Cove a dezvaluit ca plecarea sa din "Vorbeste lumea" nu a fost niciodata legata de Adela Popescu. Prezentatorul a explicat ca el si colega sa aveau roluri in emisiune si, de multe ori, asa se creau conflictele, care erau mai mult pentru amuzament. Cove a subliniat ca Adela Popescu nu a fost vinovata pentru hotararea sa de a parasi emisiunea si ca motivele plecarii nu au fost legate de tensiuni personale cu colega sa de echipa.

„Nu, nu are nicio legatura asta (nr. plecarea sa de la Vorbeste lumea). Ea fiind de profesie artista, ca si mine, a fost o munca in zona asta artistica, mai creativa, in care amandoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove si Adela, ea era plina de viata, nestiutoare, eu batranul fixist, astea erau personajele noastre. Toate intepaturile noastre, scena respectiva pornea de la aceste personaje, exista un conflict intre noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut si succes, ca lumea de asta ne-a indragit, ca ne aruncam tot felul de replici in timpul emisiunii”, a declarat Cove pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare