Vedete din Romania

#mioara roman #inmormantare #pachete

Ce s-a dat de pomana, in pachete, la inmormantarea Mioarei Roman

In ziua de luni, 26 februarie, a avut loc inmormantarea Mioarei Roman. Opt cosuri cu coliva, inclusiv unul decorat cu foita de aur, si aproximativ 100 de pachete cu bunatati au disparut rapid. Multi participanti au fost dezamagiti si frustrati de aceasta situatie.

Gabriela Lucutar, cunoscuta sub numele de Regina Intunericului si incredintata cu organizarea funeraliilor Mioarei Roman cu trei luni inainte de eveniment de catre Oana Roman, a facut tot posibilul sa asigure o ceremonie adecvata si fastuoasa pentru mama acesteia.

Cu toate acestea, numarul mare de participanti la inmormantare a depasit asteptarile, iar Regina Intunericului nu a putut anticipa situatia.

Multi dintre cei mai nevoiasi prezenti la inmormantare au sperat sa primeasca unul dintre pachetele cu bunatati distribuite de organizatori. Cu toate acestea, situatia a degenerat intr-o lupta pentru aceste pachete, care s-au evaporat rapid, unii participanti reusind sa ia chiar si trei pachete, in timp ce altii au ramas cu mana goala.

„Pachetele au fost 12 cu vase si 80 fara vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roaga pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se imparte cate un vas pentru fiecare apostol.

Au fost sapte cosuri cu coliva mari, plus cea cu foita de aur, in total opt. Si tot nu au fost suficiente! Au ramas si unii carora nu le-am dat. Trebuia sa fac zece!

Am vazut ca unii au luat si trei pachete, de persoana, le ascundeau. Afara era omor, cand am iesit cu pachetele din biserica!I-am lasat sa ia ca mi-a fost mila.

Ideea era sa se bucure de pomana si sa le manance sanatosi. Asta este viata! Cateodata nedreapta…”, a povestit Gabriela Lucutar, pentru Click!

„Am impartit pachete si la biserica, si la cimitir. Pachetele au fost consistente si au continut icre de sturion, pentru ca ii placeau foarte mult icrele Mioarei, zacusca de vinete, branza topita, masline, cascaval, salam de Sibiu, dulceata de trandafiri, dulceata de cirese, placinta de mere, de dovleac, vin, apa, Pepsi fara zahar, sarmale, somon, doua feluri de ciocolata, o cutie mare si o ciocolata mica cu cirese si paine de casa”, a mai spus Gabriela Lucutar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare