Vedete din Romania

#Betty Salam #Asia Express #catalin

Ce diferenta de varsta este intre Betty Salam si sotul ei Catalin. Cei doi participa in noul sezon Asia Express

Betty Salam si partenerul sau, Catalin Visanescu, urmeaza sa apara in viitorul sezon al emisiunii "Asia Express" de pe Antena 1.

In ciuda notorietatii lui Betty in showbiz, ca artista si fiica a celebrului cantaret de manele Florin Salam, Catalin Visanescu este mai putin cunoscut publicului larg.

Cuplul, care are o relatie de aproape 10 ani si un fiu impreuna, Mathias, este pregatit sa isi puna la incercare limitele in acest reality show. Participarea lor promite sa aduca o noua dinamica in emisiune si sa ofere o perspectiva mai profunda asupra vietii lor personale si a relatiei lor intr-un mediu diferit fata de cel al scenei muzicale.

„Poate sunt primul concurent care vine in Asia Express si spune asta, dar in show-ul asta eu vreau sa invat sa pierd. Cred ca este foarte important in viata sa stii sa faci asta! In acelasi timp este o oportunitate de a infrunta fricile si de a descoperi noi puteri intr-un mod palpitant. Stiu ca nu este o competitie usor de dus si renuntam la confortul nostru de acasa, insa nu imi pare rau! De asta am acceptat aceasta propunere, fiindca imi voi pune la incercare limitele. Ma simt motivata sa explorez lucruri noi, sa infrunt provocari si sa construiesc amintiri puternice alaturi de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care il facem impreuna. Consider ca va fi o experienta de neuitat care va consolida si mai mult legatura noastra”, a declarat Betty Salam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului