Vedete din Romania

#decizie ramona olaru #ramona olaru

Ce decizie a luat Ramona Olaru: “Iti consuma energia fie ca vrei, fie ca nu vrei”

Ramona Olaru i-a obisnuit pe fanii sai cu faptul ca este mereu sincera. Vedeta nu a ascuns vizitele de la psiholog, punctand ca terapia o ajuta sa se cunoasca mai bine. Ba chiar, recent, asistenta de la Antena 1 a marturisit ca a apelat la un specialist pentru a ajunge la un echilibru din punct de vedere energetic, caci isi dorea sa scape de energiile negative.

 

“Da, in continuare ma duc la psihoterapeut. Recent, am fost la o tipa foarte misto pe energii, sa ma mai curete de cele negative. Cand esti la TV si apari atatea ore, sunt foarte multe persoane care se uita si iti consuma energia fie ca vrei, fie ca nu vrei.

Nu numai din fata televizoarelor, dar si cand petreci foarte mult timp cu foarte multe persoane din diferite domenii. Si atunci am simtit ca e nevoie sa mai vorbesc si cu o doamna care se ocupa si daca ai depresii, si daca ai chestii de genul acesta… din care simti ca nu mai iesi. E foarte misto sa mai stai cu niste oameni specializati in domeniu, iti dau asa un impuls si o pofta de viata in plus.”, a spus vedeta pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare