Vedete din Romania

#carmen tanase #teatru #bani

Ce salariu incaseaza Carmen Tanase la teatru. Cati bani are pe cartea de munca

 

Carmen Tanase a reusit sa isi construiasca un nume in teatru si in televiziune. Vedeta a aparut atat pe micile ecrane, cat si pe marile ecrane, iar fanii au apreciat-o in fiecare proiect in care s-a implicat. Intr-un podcast in care a aparut, actrita a vorbit despre salariul incasat.

”Nu stiu debutantii, dar eu sunt actor categoria 1A, si am 7200 de lei, asta inseamna 5000 de lei inseamna 1000 de euro, deci cam 1300 de euro. Asta e salariul de la teatrul unde am cartea de munca, daca joc sau nu, eu tot iau salariul asta.

Eu joc foarte mult in privat. Ce joc la teatru privat, nu are legatura cu salariu, ala e alt venit. Nu stiu actorii de film cat sunt platiti, aud doar ”Sa stiti ca nu prea avem bani”, cred ca la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni platesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot sa le spun pentru ca sunt confidentiale. Depinde cat filmeaza actorul, de box office.”, a spus actrita in cadrul podcast-ului “Galben”, potrivit Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului