Vedete din Romania

#copiii spun lucruri trasnite #dezvaluri virgil iantu #virgil iantu

Virgil Iantu, dezvaluiri inedite despre „Copiii spun lucruri traznite!”. De ce nu a vrut sa prezinte emisiunea, de fapt

Virgil Iantu este unul dintre cei mai apreciati moderatori de televiziune, iar emisiunea „Copiii spun lucruri traznite” a bucurat romanii inca de la primele editii. Cu toate acestea, starul, care a debutat in anul 2000 in televiziune, a recunoscut ca nu a fost pregatit si nu si-a dorit, initial, sa fie moderatorul acestui show.

“Sunt la mintea copiilor, din cauza asta functioneaza chimia intre noi! Sa stii ca nu m-am pregatit pentru asta, nu mi-am dorit sa fac aceasta emisiune. Desi sunt 22 de ani de cand am inceput sa o fac si inca sunt acolo. Schimb generatii peste generatii.

E un lucru care s-a intamplat spontan, este o chimie pe care mi-o explic greu. Eu ma bucur ca ma trateaza ca pe un prieten, nu ca pe un domn. Mie imi place sa ma joc tot timpul. Cu prietenii de varsta mea, suntem la fel de copii.

Mi se pare ca ar trebui sa fim seriosi in cariea, dar nu sa ne luam in seios, ci sa ramanem cu aceleasi jocuri si glume de cand eram copii.”, a declarat Virgil Iantu pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului