Vedete din Romania

#cuplu strainatate #antonia

Ce a facut Antonia cu un cuplu din strainate, pentru 10.000 de euro: „M-am dus pe bani. A fost cu conditii”

 

Considerata una dintre cele mai talentate artiste din Romania, dar totodata si una dintre cele mai frumoase femei din lume, Antonia si-a surprins recent fanii.

Partenera de viata a lui Alex Velea a facut unele dezvaluiri care la prima vedere ar parea cel putin ciudate. Potrivit celor de la Cancan, Antonia a iesit sa ia masa in oras cu un cuplu din strainatate, totul contra unei sume de bani.

Dupa cum a afirmat chiar artista, cina a fost foarte bine organizata, managerul ei s-a ocupat de toate detaliile, iar anumite conditii au fost puse, pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie pentru artista. Iar banii care i-au intrat in cont Antoniei nu sunt deloc putini!

„M-am dus pe bani la masa. Nu pot sa spun cu cine, era din alta tara. A fost cu conditii... S-a implicat managerul, s-a implicat tour managerul meu... N-am fost singura, mie mi-e frica de din astea. Eram cu mai multi oameni. Era un cuplu, un domn si o doamna. 10.000 de euro au fost”, a spus Antonia, potrivit sursei citate.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului