Vedete din Romania

#dinu maxer #deea #impacare #divort

Deea, detalii despre impacarea cu Dinu Maxer: „Vom fi impreuna”! Cei doi au anuntat recent ca divorteaza

Dupa o relatie care a durat aproximativ 18 ani, Deea si Dinu Maxer au anuntat, in ultimele zile ale lunii martie, ca au divortat.

 

Cei doi au facut anuntul prin intermediul retelelor de socializare si nu au oferit prea multe detalii despre motivele care au dus la separare.

„Am decis sa ne incheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si munca depusa cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta calatorie in care am fost pe rand piloti! Voi ne stiti viata ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va multumim si totodata ne dorim sa respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si, cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blanzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia”, a scris Dinu Maxer pe Instagram si pe Facebook la finalul lunii martie.

Dupa aproximativ o saptamana, perioada in care multe voci au spus ca despartirea celor doi este doar de fatada, pentru a-si face publicitate, Deea Maxer a fost intrebata direct de cei de la Cancan daca divortul este o strategie de marketing, pentru ca ei sa fie din nou vizibili in lumea mondena, sau daca rupture este una reala.

„Daca am ajuns la divort, consider ca deja am dat raspunsul. Legat de viitor, nu ma pot pronunta. Restul doar Dumnezeu stie. Dar cred ca amandoi stim ceea ce vrem. Divortul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac marketing din acest divort. Daca asta urmaream, ieseam si faceam declaratii. Dar eu nu comentez nimic despre divort. Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, in urmatoarea perioada vom fi impreuna pe scena. Avem si un business pe partea de vanzare produse cosmetice, in cadrul unei companii in care ne-am alaturat impreuna”, a spus Deea Maxer pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului