Vedete din Romania

#catalin zmarandescu #portret #tatuaj

Catalin Zmarandescu si-a acoperit tatuajul cu portretul primului sau fiu: "Lasam trecutul in urma". Reactia acida a lui Mihai Zmarandescu

Mihai Zmarandescu l-a pus din nou la zid pe Catalin Zmarandescu, dupa ce fostul luptor si-a acoperit tatuajul cu portretul primului sau fiu.

 

Desi sunt tata si fiu, Catalin si Mihai Zmarandescu nu mai sunt in relatii bune de cativa ani. Mihai a devenit acid la adresa tatalui sau, mai ales dupa ce fostul luptator s-a inscris la Survivor.

Tanarul il acuza pana acum pe Catalin Zmarandescu de mai multe lucruri care tineau si de fosta lui sotie, mama lui Mihai. Iata ca fostul luptator a facut un alt lucru care l-a deranjat pe Mihai Zmarandescu, mai exact, acesta si-a acoperit tatuajul cu portretul baiatului, care e primul sau fiu.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat in momentul in care am ales sa vorbesc despre Catalin. Eu doar am vrut sa va arat cum ma simt. Voua vi se pare normal ca un om matur, un tata de 49 de ani care sustine ca e important sa fii un parinte care e alaturi de copiii lui, sa-si stearga tatuajul cu propriul copil?

Acum cateva zile a facut un «cover» peste tatuajul cu mine. A spus ca lasa trecutul in urma. Si a avut nesimtirea sa posteze pe retelele de socializare. Catalin, copiii n-ai cum sa-i lasi in urma. N-ai cum sa spui ca sunt in trecut. Si inca o chestie, inca te am tatuat. Se pare ca eu am ales sa fiu mai matur si sa-mi asum ca esti tatal meu”, a spus Mihai Zmarandescu, intr-un video pe TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare