Vedete din Romania

# insula iubirii #Bianca Pop #psihiatrie #droguri

Bianca Pop, fosta ispita de la Insula Iubirii, internata chiar de mama ei la spitalul de Psihiatrie. "Se drogheaza si bea, e grav bolnava"

Bianca Pop a ajuns la spitalul de Psihiatrie, iar cea care a internat-o a fost chiar mama ei. Femeia spune ca fosta ispita la Insula Iubirii se confrunta cu mari probleme de sanatate.

 

Bianca Pop a ajuns din nou virala pe internet, dupa ce a dezvaluit ca este internata in spitalul de Psihiatrie. Desi multi au crezut ca este o gluma, se pare ca frumoasa bruneta are probleme grave de sanatate.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru ca eu am slabit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitati-va in ce fel de conditii de boschetara stau. Fereasca-ma Dumnezeu de nebuni. Pai aici stiti ce fel de oameni sunt?! Si frate-miu m-a batut, a venit politia si politia m-a dus la nebuni cu ea in conditiile in care tatal meu s-a spanzurat si la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Daca nu ma scoateti de aici, eu imi tai venele”, a spus aceasta intr-un filmulet pe TikTok.

Ce declara mama Biancai Pop

Situatia Biancai Pop pare scapata de sub control si, tocmai de aceea, mama ei a decis ca este mai bine ca aceasta sa stea sub supraveghere medicala.

”N-a batut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu sa o ducem acasa. Ea a inceput sa urle pentru ca se drogheaza de cateva luni si a slabit 18 kilograme si normal ca am chemat politia si salvarea ca sa o duc ca sa o detoxific. Ea se drogheaza si bea, e grav bolnava. Ea a vrut sa sara pe geam, a locuit la etajul 10 si baiatul meu a trebuit sa o imobilizeze, dar in niciun caz sa o loveasca. Ea are o depresie”, a declarat mama Biancai Pop intr-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare