Vedete din Romania

# prima reactie #gabi badalau #despartire #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce Gabi Badalau a anuntat ca s-au despartit

Chiar la mijlocul lunii mai, Bianca Dragusanu a fost parasita de Gabi Badalau, anuntul fiind facut de barbat pe pagina lui de Instagram.

 

„Dupa o lunga perioada de timp in care am fost implicat intr-o relatie... in urma nepotrivirii de caracter, am decis sa ramanem amici, sa ramanem cu lucrurile frumoase si sa ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor... separati. The end”, a scris Gabi Badalau pe instastory.

Dupa ce informatia a fost preluata de catre presa din intreaga tara, Bianca Dragusanu a avut o reactie cel putin ciudata. Vedeta s-a amuzat si a spus ca nu a fost parasita, ci ea l-a parasit pe Gabi Badalau in urma cu aproximativ trei saptamani.

„Mi se pare amuzant ca si-a dat seama dupa trei saptamani ca nu mai suntem impreuna. Mai bine mai tarziu, decat niciodata. E adevarat ca au trecut trei saptamani de cand noi nu mai formam un cuplu, mai exact de cand l-am prins la un party interesant cu domnisoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut ca nu a inteles ca nu ai cum sa faci ceea ce a facut el si sa mai fim impreuna. Nu am ce declaratie sa fac. Nu suntem institutii publice sa emitem un comunicat oficial sa anuntam aceasta banalitate: ca ne-am despartit. Dar da, confirm. Cum era aia: semnez si sustin? Ca data tot a dat comunicat de presa domnia sa, il semnez si eu”, a spus, potrivit Spy News, Bianca Dragusanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare