Vedete din Romania

#fiu de 10 ani #victor cornea #andreea balan

Informatia momentului despre Victor Cornea! Iubitul Andreei Balan are un copil de 10 ani: Cu cine locuieste baiatul

In varsta de doar 30 de ani, Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, ascunde un secret imens, pe care tabloidele au reusit sa-l afle.

Potrivit celor de la Cancan, Victor Cornea are un baiat in varsta de 10 ani, care locuieste alaturi de o anume Irina, care este o fosta iubita a jucatorului de tenis si totodata mama micutului.

Pe nume Luca, baietelul lui Victor Cornea a cunoscut-o deja pe Andreea Balan, micutul fiind prezent inclusiv la ziua Ellei, una dintre cele doua fiice pe care Andreea Balan le are cu George Burcea.

Intr-un interviu pentru Cancan, Victor Cornea a afirmat ca are grija de fiul lui, chiar daca acesta locuieste alaturi de femeia care i-a dat viata.

„Am o relatie foarte buna cu el, cu copilul meu, Luca, dar si cu mama lui, Irina, o fata pe care am cunoscut-o cu ceva vreme in urma, pe cand eram mult mai tanar. Irina este bucuresteanca si am avut o poveste frumoasa de dragoste, candva. Asa a fost situatia atunci, eu am stat mult timp in Statele Unite in acea perioada. Am avut o relatie buna, dar am decis sa o luam fiecare pe drumul lui, cu propria lui cariera!

Luca are 10 ani, este clasa a V-a si sta cu mama lui in Bucuresti. Va asigur ca ma inteleg foarte bine cu baiatul meu, nici vorba de a-mi uita de indatoririle ce-mi revin. A ales să joace fotbal, iar nu tenisul de camp, dupa modelul meu. Nu l-am constrans, ba chiar l-am ajutat sa se inscrie la Dinamo, la o grupa de copii, un club la care de altfel activez si eu”, a spus Victor Cornea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare