Vedete din Romania

#catalin dobrescu #Oana Radu #despartire

Catalin Dobrescu, primele declaratiii despre despartirea de Oana Radu. “Cu parere de rau spun treaba asta”

 

La scurt timp dupa ce Oana Radu a confirmat public divortul, Catalin Dobrescu a facut primele declaratii, aducand clarificari privind motivele separarii.

Chiar daca existau intrebari si suspiciuni privind relatia lor, Oana Radu a evitat sa discute deschis despre aceasta situatie pana in urma cu cateva zile, cand a decis sa confirme public decizia de a pune capat casniciei. Stirea despre divort a surprins pe toata lumea, in special pe fanii ei, care au observat ca trece printr-o perioada dificila.

Conform declaratiilor lui Catalin Dobrescu, decizia a fost luata de ambele parti, intrucat nu se mai intelegeau. Procesul de constientizare a faptului ca relatia lor nu mai are viitor a durat cateva luni. Fostul sot al artistei a mentionat ca au incercat de mai multe ori sa rezolve problemele, insa au ajuns la concluzia ca separarea este cea mai buna optiune pentru amandoi.

Dobrescu a subliniat ca nu mai vad nicio sansa de impacare si ca au luat aceasta decizie pentru a evita iluziile false. Este evident ca ambii parteneri au facut eforturi pentru a face relatia sa functioneze, insa, in cele din urma, au decis ca este mai sanatos sa mearga pe drumuri separate.

”Din pacate am pus capat acestei casnicii. Cu parere de rau spun treaba asta. Nu suntem intr-o situatie foarte buna, dar din cauza ca avem opinii diferite, gandim diferit, cred ca e cea mai buna alegere pentru noi, amandoi. Avem gandiri diferite si atunci ajungem sa nu ne mai simtim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat impreuna foarte mult. Nu am ce sa ii reprosez Oanei”, a declarat Catalin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului