Vedete din Romania

#uber #Marius Elisei #oana roman

Marius Elisei s-a apucat de Uber. Cum il descrie un client pe fostul sot al Oanei Roman

 

Marius Elisei, fostul partener de viata al Oanei Roman, trece prin schimbari semnificative in viata. Aparent fericit si relaxat, Elisei si-a gasit un nou echilibru dupa despartirea definitiva de Oana Roman. In prezent, el lucreaza ca sofer pe Uber si isi expune mandru noua relatie pe retelele de socializare.

Marius Elisei pare ca trece printr-o perioada foarte buna, iar femeia alaturi de care isi construieste acum viata este o descrie drept "suflet pereche".

Dupa despartirea de Oana Roman, Marius Elisei si-a gasit fericirea in bratele unei brunete frumoase in varsta de 40 de ani, care lucreaza in domeniul medical. Cei doi s-au mutat impreuna la scurt timp dupa ce s-au cunoscut in luna septembrie, iar dupa trei luni de convietuire, relatia lor pare sa fie foarte serioasa.

Marius Elisei, care a lucrat anterior ca sofer de livrare pentru o florarie din Bucuresti, si-a schimbat acum activitatea, ocupandu-se de transportul persoanelor prin intermediul Uber. Experienta unui client recent a fost una cu laude la adresa lui Elisei: „Mare mi-a fost mirarea sa vad cine e la volanul masinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am facut o parere foarte buna. Un sofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit in plus, asa cum se mai practica, a fost atent la drumul lui si doar atat, si am observat cat de curata era masina. La final mi-a urat "o zi frumoasa", a declarat fost client al lui Marius Elisei pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului