Vedete din Romania

# america expres # irina fodor

Unde doarme Irina Fodor atunci cand filmeaza pentru America Express

Irina Fodor se ocupa de doua proiecte de televiziune care au succes, America Express si Chefi la cutite. Totusi, telespectatorii nu vad tot ce se intampla in spatele camerelor. Prezentatoarea a dezvaluit ca primul show impune un program de armata chiar si pentru ea, astfel ca, uneori, somnul pe care il prinde este chiar in masina, in drum catre concurenti.

 

„In primul rand nu vedeti tot show-ul, pentru ca se filmeaza in fiecare zi. Ganditi-va asa: sunt 9 echipe, in fiecare zi se filmeaza undeva la 10 ore de brut pentru fiecare echipa, asta inseamna 90 de ore. Cu ce mai am eu, cu ce mai are Damian, cu jocul inseamna 100 de ore pe zi. Din 100 de ore pe zi pe TV vedem 3, asadar mai raman 97 de ore nevazute. Dar echipa de la editare face o treaba extraordinara, mi se pare ca reuseste sa concentreze foarte bine cele mai tari momente de acolo si actiunea. Ce nu mai vedeti? Nu vedeti faptul ca si eu dorm in masina in drum spre destinatiile unde trebuie sa ma intalnesc cu concurentii. Asa cum ii vedeti pe ei motaind prin masini cand prind cate un autostop mai lung, fix asa fac si eu, pentru ca am acelasi timp ca si ei, cu plus, minus o jumatate de ora. Nu vedeti faptul ca se doarme foarte putin, asta nu aveti cum sa vedeti, se doarme intre 4 si 5 ore pe noapte pentru toata lumea, deci este program de armata.”, a spus ea pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare