Vedete din Romania

#olga barcari #catalin bordea #iubita

Catalin Bordea, primele declaratii despre Olga Barcari! Ce a spus despre cea care i-ar fi iubita

Anul trecut, Catalin Bordea a fost parasit de Livia, sotia lui, pentru Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului si totodata cel care le-a fost cavaler de onoare la nunta.

Daca pentru multe luni s-a stiut de relatia dintre Livia si Spike doar din tabloide, odata cu venirea Revelionului, cei doi au postat in mediul online o fotografie in care apar si prin care recunosc oficial ca formeaza un cuplu.

„Viata noastra personala e departe de tot ce se scrie sau credeti voi. Va uram un an nou fericit, la fel ca noi”, a spus Spike.

Dupa aparitia acestei fotografii, tabloidele au notat ca si Bordea si-ar fi refacut viata, iar cea care i-ar fi iubita este Olga Barcari, hairstylista vedetelor.

Comediantul le-a dezvaluit insa celor de la Click ca nu este pregatit sa aiba o noua relatie si ca Olga Barcari ii este doar prietena foarte buna.

„Pe Olga o stiu de foarte mult timp. Imi este o prietena foarte buna. Nu sunt nici macar aproape de gandul de a-mi reface viata sentimentala. Nu-mi fac planuri in legatura cu asta si ma axez doar pe viata profesionala si pe autodezvoltare. Cand voi fi cu cineva, poate voi anunta public, pentru ca am vazut ca se poarta”, a spus Catalin Bordea pentru Click.

Vedeta a fost contactata si de cei de la Cancan, carora le-a oferit un raspuns mai amplu.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunata si orice barbat ar fi norocos sa fie intr-o relatie cu ea. Imi este o prietena foarte buna si imi aduce multa liniste in perioada asta. Nu mai cred insa in relatii pansament. Nu pot sa chinui un om cat timp eu inca ma refac. Nu are cum sa nu-ti placa Olga. E realizata, e muncitoare, e amuzanta si foarte frumoasa. Dar este pentru un barbat care isi doreste o relatie si e echilibrat sufleteste. Dar nu ma gandesc la nicio relatie cu nimeni. Cand voi fi pregatit pentru asta nu stiu.

Momentan ma axez doar pe viata profesionala. Nu ma bag intr-o relatie, avand in vedere ca am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult pana sa ma iubesc pe mine. Voi fi intr-o relatie doar pentru ca sunt singur, nu pentru ca ma simt singur”, a spus Bordea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului