Vedete din Romania

#ronald gavril #anamaria prodan #iubit

Ronald Gavril, pus la zid dupa ce s-a aflat ca e noul iubit al Anamariei Prodan: „Esti penibil”

Odata cu trecerea in 2024, Anamaria Prodan pare ca a uitat de Laurentiu Reghecampf si ca se concentreaza pe viata ei.

Chiar daca, de cand s-a despartit de antrenor, impresara l-a atacat aproape saptamana de saptamana pe internet si in presa, iata ca acum Anamaria Prodan afirma ca vrea sa priveasca doar spre viitor. Iar alaturi de ea se pare ca este Ronald Gavril, un boxer profesionist care i-ar fi devenit iubit.

„Multumesc omului de langa mine, care este acum in viata mea, pentru cata rabdare a avut si cat de frumos a stiut sa se poarte. Sa gestioneze toata nebunia asta. Este langă mine, nu conteaza de cand”, afirma Anamaria Prodan intr-un podcast, in urma nu cu foarte mult timp.

Iar odata cu venirea sarbatorilor de iarna si cu petrecerea de Revelion, impresara s-a fotografiat alaturi de Ronald Gavril, dand de inteles ca el este noul ei partener.

„Cu ochii doar spre viitor asteptam anul nou! Va doresc un an plin de lumina, sanatate si impliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Chiar daca este postata pe un cont public, fotografia in care Anamaria Prodan apare alaturi de Ronald Gavril are comentariile setate in asa fel incat doar unele persoane sa poata scrie acolo. Astfel, fanii boxerului s-au revoltat si l-au atacat pe acesta in comentarii la alte fotografii de pe profilul lui.

„Esti penibil precum Prodanca, de ce ai intrerupt comentariile? Daca tot ai facut asta, spune-i dansei sa se rezume la relatia ei. Oricum vrea carne moale si peste 4-5 luni o sa caute altceva”, i-a spus lui Ronald Gavril un fan, in dreptul unei poze de pe Instagram-ul sportivului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare