Vedete din Romania

#dan negru #america #vacanta

„Am fost dresat gresit”! Ce a aflat Dan Negru in vacanta din SUA: „Stiu ca sunt prost”

Fara doar si poate, Dan Negru este unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti prezentatori din Romania, iar emisiunile lui sunt foarte urmarite de catre public.

Trecut in urma cu aproximativ doi ani de la Antena 1 la Kanal D, prezentatorul este in continuare foarte popular in randul telespectatorilor. Profitand de perioada sarbatorilor de iarna, Dan Negru a lasat televiziunea in spate si a plecat intr-o vacanta in SUA, iar de acolo a realizat un vlog pe care l-a postat pe retelele de socializare, dar si pe YouTube.

Intitulat „Am fost dresat gresit”, in vlog Dan Negru vorbeste despre faptul ca in presa din tara noastra ni se spune destul de des ca trebuie sa trecem la masinile electrice si la plata cu cardul, dar ca in SUA se intampla fix pe dos.

„«Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur, prind curaj», credea Creanga. Asa am patit si eu zilele astea”, isi incepe Dan Negru vlogul.

Iar in descriere explica exact ce vrea sa spuna: „M-au dresat spunandu-mi ca-n lumea civilizata dispare cash-ul. In America, cash-ul e la cautare. Platesti cash, primesti reduceri. M-au dresat ca-n lumea civilizata viitorul e al masinilor electrice. In America, le-am cautat cu lumanarea. Nu le-am gasit. Americanul Mark Twain avea dreptate: daca nu citesti ziarele, esti neinformat. Daca le citesti, esti dezinformat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului