Vedete din Romania

#catalin bordea #declaratii #spike

Catalin Bordea face primele declaratii despre Spike. "Venea la noi acasa"

 

Catalin Bordea a vorbit deschis despre relatia dintre Spike si fosta lui sotie, Livia. Cu lacrimi in ochi, comediantul a dezvaluit ca il considera pe Spike ca pe un frate si ca este profund afectat de tradarea acestuia.

In urma cu cateva luni, Catalin Bordea si Livia au divortat de comun acord, iar speculatiile privind o relatie intre Livia si Spike au aparut imediat. Recent, in cadrul podcastului „Confruntarea – La Fileu” al lui Speak, Bordea a vorbit despre durerea despartirii de sotie si despre modul in care a fost tradat de prietenul sau, Spike.

Catalin Bordea a marturisit ca a fost profund dezamagit de Livia si ca sufera acum din cauza tradarii lui Spike. „Nu am exact timpul anume (n. r. de cand a inceput Livia sa aiba o relatie cu Spike). E prima oara cand zic asta. Bai, daca faci un lucru, nu te lauda cu aia. E un rau pe care il faci, nu e o chestie buna, tu te-ai bagat in casa unuia.(…) De la stirea oficiala nu am incercat, ce sa vorbesc, n-am ce sa vorbesc. Pe langa asta, cand aud ca te mai si lauzi ca ia uite ce i-am facut fraierului ala. Nu ne-am certat niciodata. Eu l-am iubit pe baiatul asta pana in ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Catalin Bordea, conform Playtech.

„Eu nu am stiut nimic, ea mi-a jurat ca nu se intampla nimic intre ei, desi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o intrebau daca e ceva intre ea si el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presa. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasa, imparteam tot, ii dadeam haine, l-am ajutat sa treaca peste multe momente grele, i-am fost alaturi”, a mai declarat Catalin Bordea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului