Vedete din Romania

#razvan mihet #oana matache #sore #relatie

Sore, detalii despre relatia cu Razvan Mihet, fostul sot al Oanei Matache. "Eram doi oameni singuri"

 

Sore a pastrat intotdeauna o notabila discretie in ceea ce priveste viata sa personala, preferand sa o traiasca departe de privirile curioase ale fanilor, insa, recent, artista a vorbit despre relatia cu Razvan Mihet, fostul sot al Oanei Matache.

La un an de la despartirea de tatal fiicei sale, Sore a ales sa abordeze subiectul vietii sale amoroase, oferind cateva detalii despre relatia sa cu Razvan Mihet, fostul sot al Oanei Matache.

Intr-un interviu acordat revistei Viva!, artista a dezvaluit ca a mers la cateva intalniri cu Razvan, fara sa ofere insa prea multe detalii. „Nu prea e nimic de spus, eram doi oameni singuri care au iesit la cateva intalniri. Presei i-a placut sa infloreasca, dar ma asteptam”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Sore a vorbit si despre o potentiala relatie pe viitor. „Nu e parte dintre prioritati, in acest moment, insa o vad pe Erin surioara mai mare, da. Asta si pentru ca e minunata cu copiii mai mici si cred ca e tare bine sa ai o sora sau un frate, eu stiu ca mi-am dorit, in copilarie. Mireasa nu m-am visat niciodata cu ardoare, mi-ar placea, dar intr-un cadru intim, restrans. Nu am fost niciodata fetita care s-a visat in rochie de mireasa, ci mai degraba fetita care s-a visat iubita ca in filme – imi place mai mult scenariul asta”, a mai spus Sore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului