Vedete din Romania

#ianuarie #antena 1 # Nea Marin

Cand revine Nea Marin la Antena 1. Show-ul „Poftiti pe la noi” debuteaza cu un nou sezon in ianuarie

Odata cu inceputul noului an, emisiunile revin la TV, astfel ca atat Antena 1, cat si PRO TV aduc pe micile ecrane sezoane noi ale unor show-uri deja consacrate.

Daca PRO TV a dezvaluit deja ca pe 16 ianuarie 2024 incepe Survivor Romania All Stars, iata ca acum face si Antena 1 un anunt: Nea Marin si emisiunea „Poftiti pe la noi” revine in grila de programe incepand cu data de 08 ianuarie, de la ora 20.30!

In acest nou sezon, Nea Marin va avea patru ajutoare: Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Rikito Watanabe si Sonny Medini. Iar printre vedetele care apar in show se regasesc Tania Popa, Cristian Iacob, Catalin Morosanu si Paula Chirila.

„Ma bucur ca in acest sezon am ajuns si am descoperit Dobrogea, o zona care mie imi place foarte tare! Daca tot eram acolo, am trecut granita si in Bulgaria, ca sa vedem cu ochii nostri de ce sunt romanii atat de atrasi de ofertele vecinilor. Am vazut de toate, si bune si rele, si abia astept sa le descopere si cei de acasa. Asa cum s-a intamplat in ultimele editii, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treaba si de a organiza spectacole pentru comunitatile in care am ajuns, spectacole care sa promoveze si care sa aduca bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.

Pentru mine nu a fost deloc un sezon linistit, pentru ca a mai aparut o problema in viata mea: Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au inceput sa mi se para ascultatori dupa ce i-am cunoscut pe Rikito Watanabe si Sonny Medini. Ce pot sa va spun e ca mi-au mancat zilele. O sa vedeti si de ce”, a spus Nea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare