Vedete din Romania

#survivor all stars #Daniel Pavel #mesaj

Mesajul lui Daniel Pavel inainte de debutul show-ului Survivor All Stars: „Un sezon suprem”

Au mai ramas doar cateva zile pana cand un nou sezon Survivor debuteaza la PRO TV, insa de aceasta data se anunta a fi cea mai intensa competitie de supravietuire.

Postul din Pache Protopopescu a pregatit un sezon cu mai multe vedete din anii trecuti, printre care si castigatorii show-ului, iar numele este unul emlematic: Survivor Romania All Stars 2024!

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, Daniel Pavel, cel cunoscut de publicul de acasa drept Domnul Dan, le-a oferit jurnalistilor de la Libertatea un interviu in cadrul caruia a vorbit despre Survivor Romania All Stars 2024, afirmand ca acesta este sezonul suprem al emisiunii.

„Sunt pregatit si chiar nerabdator sa fiu iar pe nisipul fierbinte dominican si sa le aduc, alaturi de echipa de productie, celor de acasa, un sezon suprem, asa cum l-am numit, din cel mai real show de supravietuire de la momentul actual. Va fi un sezon special, unul care-i readuce la start pe unii dintre concurentii care au scris istoria primelor patru sezoane. Sunt fericit sa-i revad si sa le observ motivatia, dorinta de a fi iar pe traseu si de a se regasi in adrenalina acestui show”, a spus Daniel Pavel despre emisiunea care va debuta pe 16 ianuarie 2024.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului