Vedete din Romania

#anulare spectacol #probleme dublin #bobonete

Bobonete, probleme la Dublin! De ce si-a anulat spectacolul de stand-up comedy: „Deasupra noastra sunt elicoptere si in strada se aud bubuituri”

Recunoscut drept unul dintre cei mai buni comedianti pe care ii are Romania in prezent, Mihai Bobonete are spectacole in toata lumea, pentru romanii care sunt plecati departe de tara si de familie.

Zilele trecute, celebrul actor a fost plecat in Irlanda, acolo unde ar fi trebuit sa sustina mai multe spectacole de stand-up comedy. Din pacate, planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ, deoarece in Dublin, acolo unde se afla Mihai Bobonete, cinci persoane, dintre care trei copii, au fost injunghiate.

Chiar daca vedeta de la PRO TV a apucat sa sustina primul spectacol, cel de-al doilea show nu a mai avut loc.

„Din cauza protestelor care sunt in plina desfasurare in Dublin acum, show-ul de la ora 21.00 a fost anulat. Nu se poate intra in centru si abia se iese. Ne pare rau si speram ca toti cei care au plecat de la primul show sa ajunga cu bine la casele lor! UPDATE ora 22.13 - Am ajuns in zona sigura, am stat inchisi in sala pana cand ne-au lasat mascatii sa iesim. Suntem intr-o zona sigura, chiar daca pe deasupra noastra sunt elicoptere si in strada se aud bubuituri”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului