Vedete din Romania

#bordea inselat #reactie bordea # bordea

Cum a reactionat Bordea cand a aflat ca e inselat de sotie. Livia a plecat la cavalerul de onoare de la nunta

Divortat de mai multe luni de sotie, Catalin Bordea pare ca nu a trecut inca peste momentul greu din viata lui.

Plecat la „America Express”, comediantul a revenit castigator acasa, insa a aflat ca Livia, sotia lui, nu vrea sa mai continue relatia cu el. Initial, el nu a stiut ce s-a intamplat, insa apoi a aflat totul din presa.

„Socul a fost ceva... Simti fizic cum te golesti. Simti cum te impietresti, pur si simplu. Nu mai ai reactie. E ca la o anestezie asa. Pur si simplu fata ramane mobila. Eu m-am pus pe banca asa, ma uitam in gol. Incep sa se lege lucrurile, pentru ca la un moment dat ai impresia ca esti nebun. In timpul ala tu ai impresia ca esti nebun. Ca vezi tu semne peste tot si nu stiu ce. Si numai tu... Chestia asta mi-a pus capac”, a spus Catalin Bordea in emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Livia, fosta sotie a lui Catalin Bordea, l-a inselat cu Spike, nimeni altul decat cavalerul de onoare de la nunta lor. Iar acest lucru l-a facut pe comediant sa mearga la psiholog, pentru a-si reveni.

Iata mai jos ce a mai zis Catalin Bordea in emisiunea lui Dan Capatos:

„Te lasa mama, tata, sotia... Eu deja aveam teama abandonului, dar nu stiam ce inseamna exact. Eu m-am dus la terapie, sa fiu alaturi de ea. Nu m-am dus la terapie sa vad care este treaba cu mine. Am gasit-o schimbata radical dupa ce m-am intors de la America Express. Eu am luat totul pe mine, adica eu eram clar de vina. Imi reprosam ca nu am fost mai atent, imi reprosam ca poate nu am fost destul de barbat, mi-am reprosat ca nu am fost deloc barbat in tot timpul relatiei. Am fost mai mult copil decat barbat, mi-am reprosat ca am jucat un personaj, acest comediant care vine si acasa si care tot timpul incearca sa-si faca sotia sa rada. Si nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reprosat ca uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale si poate nu le-am vazut.

Iti dai seama ca mi-a gasit psihologul... Adica mi-a gasit multa frica acolo, mi-a gasit multa lasitate, mi-a gasit trauma abandonului. Mi-a gasit perfectionist... Eu nu am luat niciodata premiul II, niciodată in viata asta, eu tot timpul trebuia sa fac ceva sa iau premiul I. Trauma abandonului la mine s-a redus considerabil.

Nu sunt vindecat total. Sub nicio forma. Mai am o gramada de lucru, mai am demoni. Este o detasare totala, adica imi trebuie o detasare totala. Eu, in momentul asta, sunt ca in recuperare dupa dependenta de droguri. Adica e foarte scurt momentul de la cand te-a parasit dealer-ul pentru alt drogat. Nu pot sa raspund daca as putea sa o iert pe fosta sotie. Pentru ca nu stiu... Momentan, singurii care ma tin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni care incontinuu imi fac portretul din urma. Ai tendinta sa uiti”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare