Vedete din Romania

#babs #Dorian Popa #impacare

Babs si Dorian Popa, din nou impreuna? Imaginile care au starnit zvonurile impacarii

Imaginile distribuite de Babs pe Instagram in ziua de Craciun au starnit speranta in inimile fanilor sai si ai lui Dorian Popa, sugerand posibilitatea unei impacari intre cei doi.

 

Despartiti dupa o relatie de 11 ani, Babs si Dorian Popa au anuntat sfarsitul relatiei lor luna trecuta. Cu toate acestea, postarea facuta de fosta iubita a influencerului in ziua de Craciun a provocat speculatii privind impacarea celor doi.

Claudia Iosif, cunoscuta sub numele de "Babs", a fost parte din viata lui Dorian Popa timp de mai mult de zece ani, formand unul dintre cele mai solide si admirate cupluri din lumea showbiz-ului. Insa, recent, cei doi au decis sa urmeze drumuri separate.

Cu toate acestea, atmosfera festiva a Craciunului a adus o raza de speranta in randul celor care inca isi doresc o impacare intre Dorian si Babs. Postarea recenta a Claudiei pe Instagram a atras atentia, prezentand cateva fotografii in care imbratiseaza un catel care seamana izbitor cu Chelutu, companionul lor canin pe care il ingrijeau impreuna si pe care il considerau "copilul" lor.

Urmaritorii lui Babs au reactionat cu entuziasm la aceste imagini, inundand sectiunea de comentarii cu intrebari despre identitatea catelului si posibila reconciliere dintre Babs si Dorian in ziua speciala a Craciunului. Desi cei doi nu au avut copii impreuna in cei 11 ani de relatie, ei si-au dedicat timpul si afectiunea lui Chelutu, pe care l-au crescut si ingrijit impreuna pana la despartire.

Claudia Iosif a fost sincera si a dezvaluit ca ea si Dorian continua sa aiba grija de Chelutu impreuna. De asemenea, ea si-a exprimat dorinta de a avea un alt animal de companie, de data aceasta o femela, dar a recunoscut ca in prezent nu dispune de timpul necesar pentru a se ocupa de inca un membru patruped.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare